Tarinan alku

 

Teijo Catering

Jouluviikolla 2016 kävin katsomassa ravintolakiinteistöä Teijolla. Se oli melkoisessa kunnossa, ollut tyhjillään jonkin aikaa ja likainen. Silti rakastuin siihen heti. Se oli palkkaurani loppu, yrittäjyys kutsui.

Ravintolan nimeksi tuli Ravintola Teijo ja sen pikkusiskoksi Teijo Catering. Pari vuotta hoidin niin ravintolaa kuin cateringiakin, mutta aika ei riittänyt kaikkeen. Lopetin Ravintola Teijon syksyllä 2019, ja keskityin vain ja ainoastaan Teijo Cateringiin. Näin myöskin saan tehdä sitä mitä rakastan, ja toivon että se näkyy kaikessa tekemisessäni.

Sanna

Omaan urahistoriaani on mahtunut paljon. Olen toiminut kongressi- ja kokouspäällikkönä järjestäen yli 1000 asiakkaan bankettijuhlia. Pienenpiä kokouksia ja illanviettoja, unohtamatta unohtumattomia häitä ja yritystilaisuuksia. Niitä on ilolla järjestetty.

Useita vuosia toimin ravintolapäällikkönä erilaisissa ravintoloissa saaden kokemusta monenlaisista ravintolakulttuureista.

Oman mausteensa toi myös ravintola-alan opettaminen. Opettajana olo oli ihanaa, sain opettaa tulevaisuuden ravintola-alan osaajia.

Ei tule unohtaa myöskään kansainvälistä viinitutkintoani ja baarimestarin uraa ja tutkintoa.

Nyt voin hyödyntää osaamiseni ja antaa sen käyttöön teille.